top of page

Retouren & garantie

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Het product zal met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Retourproces

  1. Je laat via info@biciebasta.nl binnen 14 dagen na ontvangt van je bestelling weten dat je het product retour gaat sturen

  2. Je ontvangt van ons per email het retouradres 

  3. Je print het modelformulier voor herroepingsrecht uit

  4. Je vult het formulier in en verstuurt dit tezamen met het product in een voldoende gefrankeerde envelop naar ons retouradres (vergeet je adres niet achterop te zetten!)

  5. Je ontvangt een bevestiging indien wij het product netjes binnen hebben gekregen

  6. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de wettelijke garantie van 6 maanden valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

bottom of page